Vinduer & Døre

Få nye kvalitets vinduer & døre

Vi er specialister i udskiftning af vinduer og døre

Skal du have udskiftet døre eller vinduer? Hos Holbæk Tømrer Service ApS varetager vi alle opgaver i forbindelse med montering af nye døre og vinduer. Uanset om du er privatperson eller en andels- eller ejerforening, kan vi hjælpe dig.

Vi har bred erfaringer med:
Har du en butik eller andet, er vi også gerne behjælpelig med at finde den rette løsning

Vi lægger vægt på, at resultatet lever op til dine forventninger, og indleder derfor ethvert projekt med at komme at komme ud og se nærmere på, hvad du ønsker.
Vi ved, der kan være mange årsager til at skrifte sine vinduer/døre. Vi lægger vægt på at vores løsningsforslag passer til det du ønsker – nogle gange er husets oprindelige arkitektur ideel. Andre gange oplever vi, at vi kan optimere boligens æstetik og dynamik ved at ændre eller flytte enkelte af husets vinduer/døre.

Er der måske behov for lydisolering eller solfilter? I fællesskab finder vi de nye elementer, der passer til husets ydre, samtidig med at boligen bliver optimeret med bedre indeklima.

Husk også, at der altid er to sider af et vindue – inde og ude. Den gode løsning skal hænge sammen og fungere fra begge sider.

Vi har mange løsningsmuligheder, når du skal vælge nye vinduer/døre:
Vi står for både opmåling, bestilling af nye døre/vinduer, afmontering og isætning, og vi efterlader altid et pænt og ryddeligt resultat.

Vi har stor erfaring med følgende samarbejdspartnere og anbefaler deres produkter, da vi kan stå inden for deres kvalitet:
Ønsker du vinduer eller døre fra andre leverandører kan det også lade sig gøre – tag en snak med os!
Vi har styr på processen, og vi hjælper dig sikkert og trygt igennem projektet

Sådan forløber udskiftningen af dine vinduer og døre

Business people signing agreement

1. Step

Vi kommer på besøg hos dig, hvor vi gennemgår dine drømme og ønsker – samt ikke mindst dine forventninger. Samtidig gennemgår vi din ejendom, så vi ved, hvad der er optimalt for lige netop dig.

Med udgangspunkt i dette besøg laver vi et udkast til dit ønskede projekt – naturligvis helt uforpligtende!
Concluding deal at storage area

2. Step

Når der er fuld enighed om projektet, vil det færdige tilbud blive gennemgået sammen med dig.

Hvorefter vi aftaler en tidsplan for levering af vinduerne samt montagen af disse – ønsker du ikke montage, er det selvfølgelig også muligt.

3. Step

Vi kommer og monterer som aftalt – og efterlader selvfølgelig pladsen som da vi kom.

Vi har mange tilfredse kunder, fordi vi giver os tid til kunderne. Så ring eller skriv til os for at høre hvad vi kan gøre for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står for kvalitetsarbejde og for at overholde en aftale. Vi sætter en ære i at levere det endelige resultat, så det stemmer overens med dine ønsker – og vi rydder op efter os!