Finansiering

Mulighed for finansiering

Få finansieret dine nye vinduer

Vi kan nu tilbyde en attraktiv og overskuelig finansiering, når du køber vinduer hos os. Det gør det endnu nemmere for dig at opgradere din bolig. Vi sørger nemlig for det hele; Rådgivning, montering og finansiering.


Som VELFAC VinduesMester samarbejder vi med Resurs Bank om en ny finansieringsordning til køb af nye vinduer og døre.


En af fordelene er, at du slipper for besværet i banken. Samtidig er det gennemskuelig finansiering, hvor du fra starten ved, hvad du skal betale hver måned.


Når du har modtaget dit tilbud fra os, kan du på låneberegneren lege med lånebeløb og løbetid, så det passer til dit tilbud og din økonomi. Du kan også direkte ansøge om lån via linket.

Hvordan kommer jeg igang?

Med fire enkle steps kan du hurtigt komme i gang

1: Oprettelse af låneansøgning

Du ansøger online hos Resurs Bank på 2 minutter. Tryk på linket her.

Find Holbæk Tømrer Service ApS på listen over VinduesMester og tryk på ”Låneansøgning” og så er du i gang. Alternativ bruger du det direkte link her

2: Godkendelse af lån

Resurs Bank modtager og behandler normalt automatisk din ansøgning og du modtager hurtigt svar. Hvis ansøgningen bliver manuelt behandlet, kan det tage lidt længere tid.

3: Beløb reserveres hos Resurs Bank

Du får en midlertidig konto hos Resurs Bank, hvor beløbet er reserveret. Kontoen kan kun benyttes til køb af VELFAC produkter gennem Holbæk Tømrer Service ApS​

4: Købesum overføres til os

I takt med at vinduesprojektet færdiggøres, bliver den aftalte købesum automatisk overført fra den midlertidige konto hos Resurs Bank til vores bankkonto.

Hvis købesummen er mindre end det ansøgte beløb, så er det den lavere købesum, der fastsættes til lånebeløb, og lånets samlede kreditomkostninger beregnes på baggrund af dette lavere beløb.

Ring & hør mere

Har du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Resurs Bank på telefon: 39 13 16 39 eller kontakte os på telefon 42 43 54 54