VELFAC

Vi er VELFAC vinduesmestre

VELFAC – Vinduer for livet

Kvalitet og godt håndværk går hånd i hånd. Med mere end 50 års erfaring er VELFAC et godt og solidt valg, når du skal vælge vinduer til din bolig. Du får en skræddersyet løsning, som passer til dig og dine behov, og der er tænkt på både energibesparelser og sikkerhed i alle produkter. Du får vinduer og døre i et holdbart dansk design, og i en høj kvalitet, som er gennemtestet og med til at give dig og din familie tryghed.

Du får vinduer og døre i træ/alu, som kun kræver minimal vedligeholdelse og som kan være med til at øge værdien af dit hus og sikre et bedre indeklima med mere lys og luft der, hvor livet leves. Ønsker du i stedet trævinduer, som skal passe til resten af huset, er der også masser af muligheder.

Holbæk Tømrer Service ApS vælger at samarbejde med VELFAC, fordi vi kan sparre om alle typer af opgaver og fordi vi oplever en bred vifte af vinduestyper og døre, så der er noget, der passer til alle.

Skal du have nye vinduer eller døre i din bolig, kan vi derfor varmt anbefale VELFAC vinduer.

Som VELFAC VinduesMester hjælper vi dig sikkert i mål

Nye vinduer kan være en stor beslutning, og du skal føle dig tryg, når du tager beslutningen om, hvad der skal passe til dit hus. Vi er med dig fra start til slut og ved, hvad vi taler om. Ved at vælge en certificeret VELFAC VinduesMester får du sikkerheden for, at vi er klædt bedst muligt på til at rådgive dig om, hvad der er bedst for dig og din bolig.

Vi gennemgår løbende træning og uddannelse sammen med VELFAC, som vi har et tæt samarbejde med. Det gør vi for at holde os helt skarpe på alt det seneste nye inden for vinduer. Det er din garanti for, at du får den kvalitet i arbejdet, som du forventer.

Som professionelt tømrerfirma er vi naturligvis medlem af en garantiordning og står altid klar med rådgivning og en snak om dit projekt. Vi følger dig sikkert i mål og sørger for, at du får lige præcis det, du har brug for:
Vi giver 10 års garanti på alle VELFAC vinduer, hvilket giver dig sikkerhed for, at det er kvalitet, der holder.
Vi har styr på processen, og vi hjælper dig sikkert og trygt igennem projektet

Sådan forløber udskiftningen af dine vinduer og døre

Business people signing agreement

1. Step

Vi kommer på besøg hos dig, hvor vi gennemgår dine drømme og ønsker – samt ikke mindst dine forventninger. Samtidig gennemgår vi din ejendom, så vi ved, hvad der er optimalt for lige netop dig.

Med udgangspunkt i dette besøg laver vi et udkast til dit ønskede projekt – naturligvis helt uforpligtende!
Concluding deal at storage area

2. Step

Når der er fuld enighed om projektet, vil det færdige tilbud blive gennemgået sammen med dig.

Hvorefter vi aftaler en tidsplan for levering af vinduerne samt montagen af disse – ønsker du ikke montage, er det selvfølgelig også muligt.

3. Step

Vi kommer og monterer som aftalt – og efterlader selvfølgelig pladsen som da vi kom.

Vi har mange tilfredse kunder, fordi vi giver os tid til kunderne. Så ring eller skriv til os for at høre hvad vi kan gøre for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står for kvalitetsarbejde og for at overholde en aftale. Vi sætter en ære i at levere det endelige resultat, så det stemmer overens med dine ønsker – og vi rydder op efter os!