SWEDOOR

Din Dørmand

Holbæk Tømrer Service er SWEDOOR Dørmand

Din Dørmand er navnet på SWEDOORs håndværkerklub for tømrermestre, der hver dag hjælper boligejere med renovering og nybyg. Holbæk Tømrer Service Aps er SWEDOOR Dørmand og er således en del af det eksklusive netværk af godt 100 tømrermestre i Danmark. SWEDOOR Dørmænd er specialiseret inden for arbejde med SWEDOORs døre, hvilket sikrer forbrugerne kvalitet og godt håndværk fra start til slut.

Din Dørmand er SWEDOORs klub for dedikerede håndværkere, der værner om det gode håndværk og har et godt kendskab til SWEDOORs sortiment. Vi er uddannede til at have særlig indsigt i SWEDOORs produkter, således at vi har de bedste forudsætninger for at kunne rådgive dig i dine dørvalg.

Der findes utallige af muligheder, når det kommer til valg af døre i hjemmet, og mange har derfor svært ved at vælge den helt rigtige dør. Netop dette står Holbæk Tømrer Service Aps som SWEDOORs Dørmand klar til at hjælpe med.

Hvorfor SWEDOOR?

Vores kunder bliver faktisk ofte overraskede over, hvor mange beslutninger der medfølger, når der skal vælges nye døre til hjemmet. En dør er nemlig ikke bare en dør – der skal både tages stilling til funktioner, design, støjniveau, sikkerhed og meget mere. Som SWEDOOR dørmand kan vi hjælpe dig.

Holbæk Tømrer Service ApS deltager løbende i forskellige kurser og uddannelsesdage for at holde sig opdateret på SWEDOORs produktsortiment samt nyeste tendenser inden for byggebranchen.
Vi har styr på processen, og vi hjælper dig sikkert og trygt igennem projektet

Sådan forløber udskiftningen af dine vinduer og døre

Business people signing agreement

1. Step

Vi kommer på besøg hos dig, hvor vi gennemgår dine drømme og ønsker – samt ikke mindst dine forventninger. Samtidig gennemgår vi din ejendom, så vi ved, hvad der er optimalt for lige netop dig.

Med udgangspunkt i dette besøg laver vi et udkast til dit ønskede projekt – naturligvis helt uforpligtende!
Concluding deal at storage area

2. Step

Når der er fuld enighed om projektet, vil det færdige tilbud blive gennemgået sammen med dig.

Hvorefter vi aftaler en tidsplan for levering af vinduerne samt montagen af disse – ønsker du ikke montage, er det selvfølgelig også muligt.

3. Step

Vi kommer og monterer som aftalt – og efterlader selvfølgelig pladsen som da vi kom.

Vi har mange tilfredse kunder, fordi vi giver os tid til kunderne. Så ring eller skriv til os for at høre hvad vi kan gøre for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står for kvalitetsarbejde og for at overholde en aftale. Vi sætter en ære i at levere det endelige resultat, så det stemmer overens med dine ønsker – og vi rydder op efter os!